Hobbyplanet

Verzendingen NL € 3,95 BE-DE € 8,95
vanaf € 75,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Klantvriendelijk
Te Gekke Krijtjes

Te Gekke Krijtjes, zijn echt te gek voor allerlei doel einde met ontelbare mogelijkheden. De driehoekige vorm zijn makkelijk vast te houden voor groot en klein, links- of rechtshandigen. De krijtjes zijn o.a. gemaakt van bijenwas, geven niet af, en gaan lang mee. Heel belangrijk is ook dat de krijtjes niet giftig zijn dus niet schadelijk voor de gezondheid.

Te Gekke Krijtjes prikkelen fantasie van kinderen

Laat je fantasie de vrije loop! Kinderen zullen het heel leuk vinden dat ze op een gemakkelijke manier hun eigen kunstwerkjes kunnen maken. Door de verschillende kleuren wordt hun creativiteit nog eens extra bevorderd. Inmiddels hebben wij ervaren dat de krijtjes ook zeer geliefd zijn bij bijvoorbeeld verzorgingstehuizen, gehandicapteninstellingen en in het onderwijs.

Relieftekenen met Te Gekke Krijtjes

Zo kun je er bijvoorbeeld mee reliëftekenen. Alles met reliëf kun je hiervoor gebruiken, bijvoorbeeld boombladeren, stukjes zeil, stof, behang, uitgestanste figuurtjes, zelf uitgeknipte vormen, sjablonen en bedenk zelf nog maar meer mogelijkheden.

Het is heel simpel. Je legt iets met reliëf onder een vel papier en strijkt met de krijtjes er over heen. Het resultaat zal al met 1 beweging te zien zijn. Door meerdere kleuren over elkaar heen te gebruiken krijg je een schitterend effect. Voor een mooi glimmend effect wrijf je met een droge doek over het papier. Je zult zien, het resultaat wordt nu nog duidelijker.


Natuurlijk kun je de krijtjes ook gewoon gebruiken om te tekenen.

Verven met Te Gekke Krijtjes

Wat de krijtjes nog bijzonderder maakt is dat je er ook mee kunt verven. Hiervoor neem je een druppel reukloze terpentine en brengt deze direct aan op het krijtje (kan ook met olijfolie, maar terpentine werkt beter). Nog handiger is het om de terpentine in een druppelflesje van de apotheek te doen, hierdoor kun je makkelijker doseren. Met een kwastje spreidt je de olie uit over de bovenkant en klaar is de verf. Na gebruik wrijf je de krijtjes weer droog met een stukje keukenrol.

De Te Gekke Krijtjes zijn te verkrijgen in 10 Basiskleuren, 10 Pastelkleuren, 8 Metallic kleuren en 10 Te Gekke Kleuren. Samen heb je 38 kleuren tot je beschikking om de mooiste creaties te maken. Doordat de krijtjes aan alle kanten gebruikt kunnen worden gaan ze veel langer mee dan gewone krijtjes en dat maakt de aanschaf tot een goede investering.

Lichtval techniek

Op een eenvoudig manier kunt u schaduwen maken!
Te Gekke Krijtjes - Te Gekke Kleuren
Te Gekke Krijtjes - Te Gekke Kleuren 10 kleuren oneindig veel mogelijkheden Met de Te Gekke Krijtjes, Te Gekke Kleuren kan u verbluffende
Lees meer
14.95
Te gekke krijtjes - Pastel
Te Gekke krijtjes - Pastel 10 kleuren oneindig veel mogelijkheden Met de Te Gekke Krijtje Pastel kleuren, kunt u verrassende effecten van
Lees meer
14.95
Te gekke krijtjes - Metallic
Te Gekke krijtjes - Metallic 8 metallic kleuren Met onder anderen goud en zilver en verder veel glitter. Deze door is goed te gebruiken in
Lees meer
14.95
Te gekke krijtjes - Basis
Te Gekke krijtjes - Basis 10 kleuren oneindig veel mogelijkheden. Dit is een doos met 10 basiskleuren. Kijk voor nog meer ideeen op: http
Lees meer
14.95