Hobbyplanet

Verzendingen NL € 3,95 BE-DE € 8,95
vanaf € 75,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Klantvriendelijk

Stitch en Dostitch-en-do-kaart-borduren-patronen.jpg

Borduren, borduren, borduren, met de juiste materialen kunt u het wel uren.
Met de juiste garen, kaarten, patronen en knipvellen, maakt u in een hand omdraai de mooiste kaarten gewaar. 

Stitch en Do heeft alles wat u nodig heeft voor het maken van borduurkaarten.

Borduurgaren

De prachtige Stitch en Do is geschikt voor het maken van borduurkaarten. Het garen is verkrijgbaar in diverse kleuren, in kleuren van het linnenkarton, de kleuren van Hobbydots en de gemarleerde garen rolletjes.

Oplegkaarten 

De Stitch en Do oplegkaarten zijn voorzien van voorgeprikte patronen. De oplegkaarten zijn prachtig te combineren met knipvellen om uw borduurwerk compleet te maken. Deze Stitch Only verpakkingen bevatten 6 verschillende losse oplegkaartjes uit de Stitch & Do pakketten. Zo heb je altijd een los patroontje bij de hand. Het zijn voorgeprikte opleg vellen met mooie randjes borduurpatronen.

Stitch en Do pakketten

Met een Stitch and Do setje kun je jouw eigen borduurcreaties te maken. Want alles zit erin om direct aan de slag te gaan. Super leuk om mee te nemen of cadeau te doen als startersetje. De kleur van de garens komen overeen met de kleurnummers van het linnenpersing. 

Deze heerlijk samengestelde pakketten bevatten drie kleuren karton voor vierkante kaarten en drie oplegkaartjes met patronen en instructies. De sets zijn inclusief 3x 50m Stitch and Do garen. De oplegkaarten zijn voorgeprikt en je kunt dus direct aan de slag.

 

Stitch and Do Boek 3
Een prachtig boek met twee knipvellen met elk drie 3D-afbeeldingen, zes vellen Card Deco kaartkarton, zes Layered Cards en twaalf voorgeprik
Lees meer
7.95
Stitch and Do Boek 2
Een prachtig boek met twee knipvellen met elk drie 3D-afbeeldingen, zes vellen Card Deco kaartkarton, zes Layered Cards en twaalf voorgeprik
Lees meer
7.95
Creative Embroidery - Precious Marieke - Warm Christmas Feelings
A4-uitgave met 8 patronen en 8 3D-afbeeldingen
3.10
Borduurring Bamboe 15 cm
Deze ring is te gebruiken voor home deco creaties, je kunt er in scrappen, als mobile gebruiken, borduren, etc.
3.95