Hobbyplanet

Verzendingen NL € 3,95 BE-DE € 8,95
vanaf € 75,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Klantvriendelijk
Stansmachine voor kaarten maken

Bent u op zoek naar een stansmachine voor kaarten maken? Hobbyplanet heeft verschillende opties! Zo kunt u kiezen uit verschillende merken in verschillende prijsklassen. Bij het stansen snijdt u een bepaalde vorm, figuur of belettering uit papier of karton. Deze kunt u daarna op een kaart plakken om zo een 3D effect te creëren.

De beste stansmachine voor kaarten maken

Wat voor u de beste machine is voor het maken van kaarten ligt volledig aan uw wens. Wij bieden stansmachines van onder andere de volgende merken aan:

Elk type stansmachine heeft zo zijn eigen specificaties voor het maken van kaarten. De een heeft meer functies dan de andere en dat is ook terug te zien in de prijs. Wij verzekeren u dat wij alleen goede kwaliteit leveren.

 

Ga zelf eenvoudig kaarten maken!

Ontdek nu zelf hoe gemakkelijk het is om originele kaarten te maken voor familie en vrienden door het gebruik van een stansmachine. Weet u nog niet welke het best geschikt is voor u? Geen probleem! Wij adviseren u graag. Bel naar +31 184 633364 voor deskundig advies over al de verschillende stansmachines die wij verkopen. Daarnaast kunt u op dat nummer ook terecht voor meer informatie over onze andere producten en ons bedrijf.

Andere hobbyisten bekeken ook:

Embossing poeder | Gemini stansmachine | Foam klei figuren | Heattool