Hobbyplanet

Verzendingen NL € 3,95 BE-DE € 8,95
vanaf € 75,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Klantvriendelijk
Snijmallen

Bij Hobbyplanet zijn goedkope snijmallen te koop! Als u een embossing- of stansmachine in huis heeft, wilt u de leukste vormpjes en figuurtjes maken. Dit is mogelijk door middel van snijmallen. Wij bieden snijmallen die zowel voor het embossen als voor het stansen gebruikt worden en die tevens geschikt zijn voor alle stans- en embossingsmachines.

Snijmallen maken de leukste creaties

Is er binnenkort iemand jarig en wilt u een persoonlijk cadeautje geven? Zelf een kaart maken is de perfecte kans voor een origineel cadeau. Door het gebruik van originele snijmallen maakt u uw kaarten nóg bijzonderder! Deze mallen kunnen bepaalde vormpjes of figuren uitsnijden zodat u deze op een kaart kunt plakken voor een 3D effect. De snijmallen zijn ook geschikt om te embossen. Hiermee snijdt de mal de vorm of het figuur niet uit het papier, maar zorgt het ervoor dat de gekozen vorm zichtbaar wordt in het papier door middel van een reliëf.

Een ruime keuze aan goedkope snijmallen

Er is veel keuze wanneer u goedkope snijmallen wilt kopen. Zo zijn er eindeloos veel verschillende vormen en figuren van meerdere merken. Enkele merken die wij in ons assortiment hebben zijn:

Elk merk heeft z’n eigen unieke stijl. U bent ervan verzekerd dat u met ieder merk een originele kaart maakt. Tijdens het maken van uw kaart bent u natuurlijk niet merk gebonden. U kunt naar hartenlust variëren met alle verschillende vormen en figuren!

Ga nu zelf aan de slag met de leukste snijmallen!

Bij Hobbyplanet is een ruim assortiment aan goedkope snijmallen te koop. Bestel online of bel naar +31 184 633364 voor meer informatie over onze producten en de verschillende merken die wij aanbieden. U bent bij ons gegarandeerd van een snelle levering én alle bestellingen boven de €30,- worden geheel gratis verzonden! Dus waar wacht u nog op? Koop vandaag nog uw snijmallen.

Andere hobbyisten bekeken ook:

Gemini stansmachine | Heattool | Embossing poeder | Stansmachine voor kaarten maken