Hobbyplanet

Verzendingen NL € 3,95 BE-DE € 8,95
vanaf € 75,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Klantvriendelijk
PanPastel tools

De beste manier om met PanPastels te werken is met Sofft Tools. De Sofft Tools zijn namelijk speciaal voor PanPastels ontworpen en geven daarom het mooiste resultaat. Er zijn verschillende soorten Sofft Tools.

PanPastel sponsen

Allereerst zijn er de sponsen. Er zijn verschillende maten en vormen sponsen, om verschillende effecten te bereiken. De sponsen kunnen goed gebruikt worden om kleurlagen aan te brengen en om kleuren in elkaar over te laten lopen. De grote ronde spons is ideaal op een groot oppervlak mee te kleuren, terwijl de spongebars goed gebruikt kunnen worden voor wat gedetailleerder werk. Hieronder zie je elke spons en de effecten die je ermee kunt bereiken.
PanPastel-schilder-technieken - Groot


PanPastel Shaper met Covers

Naast de Knives is er ook een Shaper met Covers. De Shaper heeft een siliconen punt en kan net als de Knives gebruikt worden voor gedetailleerd werk. De siliconen punt maakt dat de punt flexibel is, waardoor je er leuke effecten mee kan bereiken.

PanPastel-techniek-met-shaper - Groot


VersaMark - Inktpad-Clear, transparant
VersaMark - Inktpad-Clear - Transparant De VersaMark Inktpad transparant is een soort vettige inkt. Goed voor het gebruik bij onder andere
Lees meer
7.95
VersaMark - Marker-Clear, transparant
VersaMark - Marker-Clear - Transparant Versamark is een soort vettige inkt, die veelal gebruik wordt bij onder andere het aanbrengen van P
Lees meer
2.60