Hobbyplanet

Klant vriendelijk
> € 30,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Goed verpakt


Over ons

 

Bestel makkelijk en snel bij Hobbyplanet.nl

Hobbyplanet, meest ruime assortiment voor geweldige creamaterialen voor o.a. het maken van kaarten, scrapboeken ook vind u hier, snijmachine’s, foamklei en knutselmateriaal voor kinderen.

Wij staan voor overzichtelijke site, scherpe prijzen, snel in leveringen. Terwijl u inspiratie op doet, zijn wij al bezig om met veel zorg en alertheid u te kunnen verrassen met uw bestelling.

160912-Syts-en-Miek - Groot

Heeft u vragen of zoekt uw iets? Wij zoeken graag met u mee! Wij doen er alles aan om u een geweldig shop moment te laten beleven.

 

Hobbyplanet weet wat u bedoel, u besteld met een goed gevoel! 


 

 

 

3D-kaart - Groot
Kaarten maken

Kaarten maken aan de hand van 3D knipvellen, boekjes, vintage plaatjes.
We werken veelal samen met Hobbyjournaal en zullen proberen zoveel mogelijk producten in huis te hebben die in de hobbyjournaals vermeld staan.
U kunt daarom bij ons o.a. de volgende producten vinden:

  1. Stickervellen
  2. Knipvellen
  3. Voorbeeldboeken en hobbytijdschriften
  4. Hobbygereedschap
  5. Mallen en ponsen
  6. Decoratie materiaal

    Kaart-geboorte-dochter - Groot

Scrappen

Scrapbooken een uit Amerika overgewaaide hobby, waarbij men de foto's creatief opplakt en van elke pagina een persoonlijke collage maken.Door de foto's uit te snijden, kleuren en achtergronden te gebruiken, geeft u elke pagina zijn persoonlijke sfeer.De traditionele manier van werken is op 30,5 x 30,5 cm papier. Er zijn verschillende manieren om er een boekvorm van te maken. Ook kan u boekjes maken op elk gewenst formaat. De kunst van scrappen is met je creaties laten zien wat het verhaal, gevoel en emoties van de foto's zijn.Een andere leuke toepassing is scrappen op doosjes, canvas, blikjes, hout, kaarten etc. Scrappen is een geweldige techniek om met behulp van foto's een waar kunstwerk te maken.

Foam en Silk Klei

Een ongelooflijk populair boetseermateriaal met kleine balletjes dat wordt gebruikt om verschillende oppervlakken te bekleden.
Het is veilig te gebruiken door kinderen en volwassenen. Rol kleine balletjes Foam Clay, druk deze op het object en verspreid het met je vingers. Foam Clay kan ook worden uitgerold op een plastic showtas en gedroogd worden. Daarna kan het geponst of geknipt worden met een schaar. De uitgeknipte vormen kunnen weer "gelijmd" worden met verse Foam Clay

Foam Clay kan meerdere malen gebruikt te worden. Door de potjes goed luchtdicht te bewaren.
Foam Clay kan ook als decoratie materiaal gebruikt worden. Dan droog de Clay aan de 'buitenlucht' en word deze droog.
Als de Foam Clay per ongeluk gedroogd is, is het mogelijk om met een beetje vocht (bijv. plantenspuit) het materiaal vochtig te maken en zo weer te hergebruiken.

 

 

Decopatch

Decopage is het decoreren van objecten door er gekleurd (semi-transparante) papier of motieven op te plakken in combinatie met speciale verf. Decoupage is ontstaan door een imitatie van dure handbeschilderde kunst. Niet iedereen kon goed schilderen of had het geld om het te (laten) doen. Deze techniek was een goedkoper alternatief.

decopatch1 - Groot

Door decoupagelijm (lijm en vernis in één) aan te brengen met een kwast op het object, kan u stukjes papier er op aan brengen. Samen met evt. verf maak u er een waar kunstwerk van. Door meerdere lagen vernis lijkt het steeds minder op een plaatje dat op het object geplaats is en lijkt het steeds meer alsof het object geverft is.
Decoupage techniek is toepasbaar op o.a. glas, hout, papier-mâché, karton en nog veel meer.

Wenskaarten en fotokaartenBlanco-12- - Groot

Heeft u echter niet zoveel tijd voor uw hobby?

Kaarten versturen en krijgen vinden we allemaal leuk en doen we allemaal. Daarom vind u op onze website ook een link naar wenskaarten.
De wenskaarten zijn ontworpen door Riekie's Fotoshop.

Wij zijn rechtmatige eigenaren van de foto's en maken en ontwerpen de kaart.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om de kaarten te verkopen voor een goed doel. Stuur ons een mail voor meer informatie over de voorwaarden.