Hobbyplanet

Verzendingen NL € 3,95 BE-DE € 8,95
vanaf € 75,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Klantvriendelijk
Over ons

Wie zijn de mensen achter Hobbyplanet?

Kent u ons geweldige team al? Ons team bestaat uit liefdevolle, hardwerkende, creatieve en inspirerende mensen. 
In ons team staat vooral de "harmonie" centraal en zijn wij elkaar tot een hand en een voet. We beleven veel plezier in het blij maken van onze klanten en staat graag met raad en daad klaar. 

Graag stellen wij ons aan u voor...

 

file-7-jpeg.jpg

Zomermarkt 2017, onze team foto (inmiddels al niet meer compleet) :D

 

 

file1-2-2-jpeg.jpg  joke-design.jpg

Hallo ik ben Joke van der Plaat, ik ben ooit in aanraking gekomen met Hobbyplanet als klant, maar dat veranderde al snel. Ik ben inmiddels designer bij Hobbyplanet. Ik ga mee naar beurzen en demonstreer en maak kaarten. Door grote drukte ben ik ook regelmatig te vinden op Hobbyplanet om uw bestellingen in te pakken. Ik heb inmiddels een eigen facebook pagina "Joke's Design by Hobbyplanet", hierin laat ik alle mijn creaties zien die gemaakt zijn met de poducten van Hobbyplanet, maar ik vind het ook super leuk om te zien wat u allemaal maakt, dit kan u delen in onze faceboek groep en gezellig mee kletsen over onze producten. 
Ik maak al jaren erg veel kaarten voor een goed doel, ik denk dat ik daarom wel kan zeggen dat ik redelijk ervaring heb op alles wat te maken heeft met "kaarten maken".

 

 

file2-2-1-jpeg.jpg  loesje.jpg

Ik ben Anneloes Maat, ik doe de administratie van Hobbyplanet. Ik ben zelf erg creatief en ik laat me graag inspireren door allerlei creamateriaal. Ik ben moeder van een kleine meid, Kaithlynn. Ik verzorg dag in dag uit voor de administratie en alles wat daar bij komt kijken. 

 

file5-2-jpeg.jpg file2-2-2-jpeg.jpg

Hallo, ik ben Gerrit van der Plaat, ik ben getrouwd met Joke en ik ben de laatste tijd erg actief binnen Hobbyplanet. Er is de laatste tijd erg veel verbouwd en geklust. Ik ben verantwoordlijk voor een aantal houten kasten, stellingen en houtenrekjes, zoals u misschien ook al gezien heeft op onze facebook pagina "Hobbyplanet" met een winactie. Ik vind het erg leuk om werkzaam te zijn, ik pak de bestellingen voor u en heb ook eigen knipvellen ontworpen.
Ik doe graag kleuren voor volwassenen en post ook regelmatig mijn platen op facebook pagina "Joke's Design by Hobbyplanet."

 

file1-3-1-jpeg.jpg file3-2-2-jpeg.jpg

Hoi hoi, ik ben Willianne. Ik ben de dochter van Marieke Maat en ik ben de jongste medewerker. Ik vind het erg leuk om mijn moeder te helpen bij Hobbyplanet. Ik ga graag mee naar beurzen en vind het leuk om klanten te helpen met, vertellen hoe je iets moet maken en helpen met centjes betalen. Als mama een workshop heeft help ik ook erg graag mee en mag ik het voor doen. Zelf ben ik super creatief en maak ik veel kaarten of iets met foam klei of aquabeads. Ik ben ook aan het oefenen met het maken van mijn eigen vlog's, dus als ik het goed kan gaan jullie van mij horen. :P

 

file1-2-1-jpeg.jpg marieke-op-chat.jpg

Tja en nu ik nog, ik ben Marieke Maat en heb 3 kinderen. Ik ben manusje van alles. Ik bewerk de website, maak nieuwsbrieven, bel, chat of mail met u en ik sta op beurzen. Ik geef de workshops en pak samen met mijn collega's uw bestellingen in. 
Ook ik ben creatief en stort me vooral op kindermaterialen en alles op het gebied van Cricut. Ik probeer inzicht te hebben in alle artikelen die aanwezig zijn in onze shop, en vind het vooral leuk om veel diverse media's te gebruiken. Ik ben op dit moment erg verslaafd aan handlettering en doe dat in combinatie met de cricut en mixed media en gildingwax. Ook de wenskaarten die we verkopen komen uit eigen hand. Ik vind het erg leuk om samen mijn kinderen te knutsel en ook mijn man is erg creatief. Met elkaar komen we soms tot erg leuke projecten, helaas is er vaak niet veel tijd voor. 
O ja, en ik ben de eigenaar van Hobbyplanet. :D

 

   image-png.jpg image-1-jpeg.jpg

image-4-jpeg.jpg file1-3-2-jpeg.jpg 

file2-3-2-jpeg.jpg file-7-2-jpeg.jpg

 

Winkel gezellig bij Hobbyplanet, wij zullen uw bestelling met zorg behandelen.

Bij Hobbyplanet koopt u eenvoudig een online. De verzending boven de € 75,00 is gratis in Nederland en België en wordt snel geleverd! Heeft u vragen over onze website, producten, workshops, neem dan contact via de chat of bel op +31 649407689. Een van onze medewerkers staat u klantvriendelijk te woord en geeft antwoord op al uw vragen. Neem ook regelmatig een kijkje op onze facebook pagina en laat u inspireren wat u met onze producten kan.

Wilt u liever bij ons in de showroom kijken?
Dat kan, elke zaterdag zijn wij van 10.00 tot 12.00 geopend. Kijk hier voor ons bezoekers adres

 

Hobbyplanet weet wat u bedoelt, zodat het voor u goed voelt!