Hobbyplanet

Verzendingen NL € 3,95 BE-DE € 8,95
vanaf € 75,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Klantvriendelijk




Knipvellen en stansvellen

De prachtige plaatjes maken de meest uiteenlopende creaties mogelijk. De prachtige knipvellen, stansvellen of ook genoemd uitdrukvellen zijn erg gewild en veel gezocht over het hele internet.

Knipvellen

We hebben 3 catagorieen met knipvellen. De catagorie " Oudere Knipvellen" bevatten de al wat oudere knipvellen van onder andere, Le Suh, Studiolight, Matori, Voorbeeldkaarten en nog veel meer. 
De catagorie "Nieuwe Knipvellen" bevatten de knipvellen die recentelijk zijn uit gekomen of uitgegeven na ongeveer 2017. De knipvellen zijn onder andere van Marieke Design, Marianne Design, Amy Design, Jeanine's Art en Yvonne Creatief.
De catagorie "Vintage Knipvellen" vind u prachtige sepia kleurige plaatjes met een uniek ouderwest karakter.

Stansvellen

De uitdrukvellen boeken en stransvellen zijn vellen met plaatjes zoals de knipvellen maar deze hoeven niet meer geknipt te worden. De vellen zijn al voor gesneden en u hoeft alleen het plaatje uit het velletje te drukken. Dit maakt kaarten maken voor iedereen mogelijk.

Knipvellenposter

Deze poster werden uitgegeven in combinatie met Hobbydols boekjes, of uitgegeven met een reeks bestsellers plaatjes van het afgelopen jaar. De poster met gemiddeld 9 knipvellen kosten weinig voor veel plaatjes.