Hobbyplanet

Verzendingen NL € 3,95 BE-DE € 8,95
vanaf € 75,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Klantvriendelijk
Knipvellenknipvel-lapland-snijmallen-3d-knipvellen.jpg

De knipvellen of ook wel stappenvellen genoemd, zijn papieren vellen met allerlei afbeeldingen er op. Veel knipvellen worden gebruik gemaakt voor het maken van 3D kaarten. De plaatjes kunnen dan geheel en gedeeltelijk uitgeknipt worden en in lagen opgebouwd worden. Door de ruimte achter de plaatjes op te vullen met 3D kit of foampads (dik plakband) komt er diepte in de afbeelding.
Ook zijn de knipvellen geschikt om een plaatje enkel op te plakken en te versieren met ander decoratie materiaal.
Bij ons vind u knipvellen van diverse afmetingen, papier formaten, materiaal, catagorieën en vooral heel belangrijk; voor een scherpe prijs.

Dieren en personen

Bij Hobbyplanet zijn enorm veel grappige, serieuse, hylarische en stijlvolle knipvellen te vinden. Tussen alle dieren 3D knipvellen vind u prachtige plaatjes van dieren zoals ze leven. Maar u vind u ook enorm grappige plaatjes om iemand op te vrolijken.

Ook de knipvellen met personage's zijn erg geliefd. De plaatjes van Elvis Presley en Madona, maar ook hylarische of zelfs schattige plaatjes van personen en kinderen. Mannenplaatjes die verschillende beroepen uitvoeren.

Bloemen plaatjes

We hebben een bloemen zee aan knipvellen met prachtige bloemen tafereeltjes. Van de wel bekende tekenaars zoals Le Suh, Marianne Design, Merel Desing, Mireille, Studiolight, Anne design en nog veel meer bekende. De knipvellen zijn onderverdeeld in een paar catagorieen om de veelheid aan knipvellen te kunnen onderscheiden. Kijk en geniet!

Vintage knipvellen

De oude sepia plaatjes geven een sfeervolle en oudentieke uitstraling. Dus we allemaal de kleuren foto's kennen, is het met de vintage plaatjes een geweldige stap om terug de tijd in te gaan van de oude nostalgie. Het had toch ook wel wat, die oude tijd. Menig hobbist maakt een sepia-plaatje tot een waar schilderachtige creatie, waar je de ogen niet vanaf kunt houden. Geweldig gewoon, door er naar te kijken waant u zich even helemaal terug in de tijd, van de oudheid.