Hobbyplanet

Verzendingen NL € 3,95 BE-DE € 8,95
vanaf € 75,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Klantvriendelijk
Heattool

Met een heattool bereikt u het beste resultaat tijdens het aanbrengen van embossingpoeder of Foam Clay. Bij Hobbyplanet kunt u al jaren terecht voor alle knutsel- en hobbyspullen. Wij zijn specialist op het gebied van alles wat met embossing en stansen te maken heeft.

Een heattool voor het werken met embossingpoeder en Foam Clay

Een heattool is onmisbaar wanneer u gaat werken met embossingpoeder of Foam Clay. Het zorgt ervoor dat de Foam Clay en het embossingpoeder op exact de juiste temperatuur verwarmd wordt. Het gebruik van een föhn of andere warmtebron werkt minder goed, omdat deze niet de vereiste temperatuur kan bereiken. Met embossingpoeder kunt u gemakkelijk embossen zonder dat er een dure machine aan te pas hoeft te komen. Ook voor het sneller laten drogen van Foam Clay kunt u gebruik maken van een heattool.

 

Een heattool is gemakkelijk te bestellen bij Hobbyplanet

Bestel gemakkelijk uw heattool via onze webshop! Deze wordt snel bij u geleverd. Als u voor meer dan €30,- besteedt is de verzending van uw bestelling geheel gratis! Voor meer informatie kunt u bellen naar het nummer +31 184 633364. Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Kijk op onze website voor de meeste recente aanbiedingen en meer informatie over ons bedrijf.

Heat tool van Nellie's Choice. 220V
Nellie's Choice - Heat tool - 220V Deze Heat tool blaast warme tot hete lucht om uw project te laten drogen, te vervormen en de embossing
Lees meer
20.95
Heat Folie Couture Creations - Navy Bleu Light Iridescent Finish
Couture Creations - Heat Folie - Navy Bleu Light Iridescent Finish Deze warmte geactiveerd folies kunt u met trots toe voegen aan uw paper
Lees meer
3.00

Andere hobbyisten bekeken ook:

Stansmachine voor kaarten maken | Grote houten letters | Gilding wax kopen | Elektrische stansmachine gemini