Hobbyplanet

Verzendingen NL € 3,95 BE-DE € 8,95
vanaf € 75,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Klantvriendelijk
Gemini stansmachine

De mooiste creaties maakt u met een Gemini stansmachine. Bij Hobbyplanet hebben wij alles voor het maken van de leukste knutselwerkjes met een Gemini Stansmachine. Wanneer u een machine van Gemini gaat kopen bent u er zeker van dat u kwaliteit in huis haalt. Deze is namelijk stiller, sneller en lichter dan alle andere stansmachines die op dit moment te verkrijgen zijn.

Eindeloos variëren met een Gemini stansmachine

De Gemini stansmachine is ontworpen voor het gedetailleerde stanswerk. Bij stansen wordt een gekozen vorm of figuur uit het gewenste materiaal gesneden door middel van een machine. Deze machine kan verschillende soorten materialen stansen. Denk hierbij aan onder meer:

  • Vinyl;
  • Meerdere lagen stof;
  • Folie;
  • Cardstock.

Wanneer u een machine van Gemini gaat kopen krijgt u hier verschillende accessoires bij waardoor u meteen aan de slag kunt met het stansen van al uw creaties. U krijgt bijvoorbeeld een transparante snijplaat, basis platform, metalen snijplaten en verschillende Shims.

De specialist wanneer u een Gemini machine gaat kopen

Hobbyplanet is al jaren actief op het gebied van alles wat met knutselen en creatief bezig zijn te maken heeft. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan en kunnen wij u goed adviseren. Wanneer u bijvoorbeeld een Gemini machine wilt kopen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bestel nu uw eigen Gemini stansmachine!

Bestel snel en eenvoudig uw eigen Gemini stansmachine bij Hobbyplanet. Heeft u toch nog een vraag voordat u er ééntje aanschaft? Wij staan u graag te woord. Bel +31 184 633364 en een van onze medewerkers helpt u verder. 

Gemini Junior A5 Embossing- en stansmachine
Gemini Junior - Reserveplaten - Embossing- en stansmachine Gemini Junior A5 Embossing- en stansmachine De Gemini-Junior is perfect voor mo
Lees meer
169.95
Gemini reserveplaten - Embossingmat
Gemini - Reserveplaten - Embossingmat Dit is een verbruiksartikel en is onderworpen aan normale slijtage. Deze verpakking bevat rubberen m
Lees meer
10.50
Gemini Junior - Rubber Embossing mat
Gemini Junior - Reserveplaten - Rubber Embossing mat Deze rubber mat is bedoeld als embossingmat voor de Gemini Junior (A5) Om goed te zor
Lees meer
7.50

Andere hobbyisten bekeken ook:

Foam klei figuren | Stansmachine voor kaarten maken | Grote houten letters | Cricut machine kopen