Hobbyplanet

Verzendingen NL € 3,95 BE-DE € 8,95
vanaf € 75,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Klantvriendelijk

Hobbyjournaal en Hobbyzine Half Jaar abonnement + 9 knipvellen

Voorbeeldkaarten
JOURNAALZINE10.06

Hobbyjournaal en Hobbyzine Half Jaar abonnement + 9 knipvellenInbegrepen: 6x hobbyjournaal / 3x Hobbyzine / 54x gratis knipvellen / 6x verzendkosten
In de Hobbyjournaal staan elke maand weer heel veel leuke ideeen en creaties voor het maken van (borduur) kaarten, decoraties en/of andere hele leuke projecten.
Uw favoriete hobbykrant maandelijks op de mat? Bestel dan nu een half jaar abonnement incl. 9 knipvellen die in de hobbyjournaal gebruikt worden en de verzendkosten.
Deze Hobbyjournaal abonnement is in combinatie met de Hobbyzine. De Hobbyzine tijdschrift staat boordevol patronen, ideeën en inspiratie voor het maken van de mooiste creaties en wordt om de maand uitgeleverd.
De Hobbyzine heeft diverse vaste items. De rubrieken met de artikelen van Docrafts, Staedtler, Marabu, Nellie Snellen, JEJE en Marianne Design hebben hun vaste plekje gekregen en alle patronen die je nodig hebt om de afgebeelde creaties zelf te kunnen maken, de gratis knipvellen en de gratis Goody die je bij de uitgave vindt.
Let op! Bij betaal modus mag u aanvinken dat u het ophaalt. De verzendkosten zijn namelijk al berekend in het totaal bedrag. Ook wijzen wij u er op dat de kosten na de eerste betaling van dit abonnement geincasseerd wordt met een automatische incasso.


Reviews

Nog geen reviews geschreven voor dit artikel