Hobbyplanet

Verzendingen NL € 3,95 BE-DE € 8,95
vanaf € 75,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Klantvriendelijk
Decoratie

Decoratie van groot naar klein, laat het u tot een lust zijn. Kleine hebbe-dingentjes zoals pareltjes, sierknopjes, bloementjes en babyvestjes. Deze kleine accesoires maken uw creatie tot een geheel.

Chipboard en button

Deze materialen zijn uiterst geschikt in uw Mixed Media project of Journal Art. De kartonen chipbord kunnen op allerlei manieren worden bewerkt waaronder ook met gilding wax, wat uitstekend is te combineren met tal loze papier projecten. 

Linten en strikken

Een lintje, een kantje een roesje en een koortje. U kan het zo gek nog niet bedenken alles is mogelijk op uw te gekke project, of u nu kaarten maakt, Mixed Media Projecten heeft, of decoupatch. Linten zijn multi toepasbaar.

Pasta

Met structuurpasta en sneeuwpasta creeerd in u een handomdraai de meest twikkeldende projecten. Beetje glitterpoeder en een beetje pimpen met parels vanuit de Parelpennen en u heeft de creatie waarvan anderen u zullen gelukkig prijzen. 

Card Deco Essentials - Calendar tabs
Een minikalender met daarin de 12 maanden van het jaar compleet met datum-en dag aanduiding. Hiermee kan een persoonlijke touch gegeven word
Lees meer
1.55