Hobbyplanet

Verzendingen NL € 3,95 BE-DE € 8,95
vanaf € 75,- gratis verzending NL-BE-DE
Geen minimum order bedrag

Snelle levering
Meer dan 11.000 artikelen
Klantvriendelijk
Boeken en tijdschriften

Boeken met voorbeelden en patronen zijn onmisbaar in uw hobbywereld. De Hobbydols met borduurpatronen en hobbydotspatronen zijn ideaal en te combineren met de hobbydols knipvellen poster. Boeken als Stitch en do en Specialties zijn de meest verkochte patroon boeken.

Knipvellen boeken

Te gekke boek gebundeld met diverse knipvellen. Vooral de Hobbyjournaal Jaarboek elk jaar weer de meest gekochte knipvellen boeken. Ook de Le Suh boeken zijn erg geliefd, met de prachtige tekeningen geven ze een warme sfeer weer en zijn ze fijn in de verwerking van uw kaart. 

Kaarten boeken

Ze zijn echt geweldig, de kaarten boeken met allerlei uitsnedes van kaarten zoals Excelent Cards, oplegkaarten zoals Layered Frames, en te gekke doosjes in de Box Card boeken. Nooit meer zweetdruppels voor ingewikkelde kaarten. U koopt gewoon een boek!

Tijdschriften

Heerlijk bladeren in uw tijdschrift, smullend kijken naar de prachtige creaties gecreeerd door uw hobbbymaatjes. Het nodigd u uit om de te gekke craties na te maken. Laat u verleiden met een heerlijk tijdschrift van bijvoorbeeld Marianne Design Magazine of de extra dikke edities van Noor! Magazine.

 

Paper Doll Book - Yvonne Creations - Petit Pierrot
Een compleet boek met alle materialen om 3 trekpop kaarten te maken met Pierrot thema. Voeg zelf nog touw en splitpennen toe.
4.49